Zonder innovatie geen toekomst

Innoveren maakt de toekomst
Bekijk onze producten
Ontwikkeling

Descaler koffiefilter


Koffie bestaat voor meer dan 95% uit water. Gek genoeg wordt de kwaliteit van de koffie bepaald door de koffieboon. Specialisten zeggen dat kalk ( met name calcium en magnesium) een goede smaakdrager is. Daarentegen veroorzaakt kalk ook een aanslag op de apparatuur. Zeker de onderdelen in een koffiemachine. Kalkaanslag is een van de grootste hoofdoorzaken waardoor dergelijke apparaten defect raken. Er is kalk nodig maar liever niet...

Een tweestrijd? Jazeker!  Veel waterfilters die extreme kalkaanslag voorkomen zijn gebaseerd op het verwijderen van calcium en/ of magnesium. Wij hebben een filtertechniek die de schadelijke kalk omzet in niet schadelijke kalk!? Ja inderdaad, klink vreemd, kort gezegd: Calciumcarbonaat is de schadelijke vorm die hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor kalkaanslag. Deze zet het Descaler filtermateriaal om in bicarbonaat, een niet schadelijke vorm van kalk. Kalk blijft in het water maar is niet meer schadelijk voor apparatuur.

De innovatieve uitdaging hierin is onze grote Descaler verkleinen zodat deze toegepast kan worden bij drankautomaten.

 • Generic placeholder image

  Unieke producten

  PRODUCTIE OP MAAT
 • Generic placeholder image

  Van prototype naar productie

  CUSTOM PRODUCTIE
 • Generic placeholder image

  Ruime kennis

  20 JAAR ERVARING
 • Generic placeholder image

  Wij ontzorgen

  MERK ONAFHANKELIJK
waterontharders

3 producten

waterontharders

Voor elke situatie hebben we een passende waterontharder. Zo niet, dan ontwerpen we er één voor u. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie
descalers

3 producten

descalers

De moderne manier om kalkaanslag te voorkomen. Kalk wordt op nanoniveau aangepakt, met behoud van de waterkwaliteit.

Meer informatie
filtersystemen

3 producten

filtersystemen

Er zijn voor het filteren van drinkwater legio mogelijkheden. Nederlandse Water Fabriek helpt u met het systeem voor uw specifieke vraag.

Meer informatie

Kunt u het vinden? Is hét er niet? Dan maken we het toch!

KIES UIT ONZE STANDAARD NWF-LIJN OF MAAK SAMEN MET ÉÉN VAN ONZE ENGINEERS EEN PRODUCT OP MAAT. WIJ STOPPEN PAS ALS WE SAMEN HÉT EUREKA GEVOEL HEBBEN BEREIKT.

Vraag naar de mogelijkheden