Zonder innovatie geen toekomst

Innoveren maakt de toekomst
Bekijk onze producten

Smart Soft systeem


Het is allemaal lang geleden en helemaal als je bedenkt dat we toen met velen bij elkaar waren op de beursvloer. Ik heb het over Aqua Tech 2019. Hier introduceerden wij vol trots de Smart Soft. Een technologische toevoeging aan de waterontharder. We hebben in de tussentijd niet stil gezeten en tiental pilot devices in het land geplaatst. Daarom is het lang stil geweest. De devices hoor je niet als ze hun werk doen. We hebben bewust gekozen voor een lange testfase om binnenkort een perfect product te kunnen leveren.

Het wachten en eindeloos testen wordt beloond met groot succes kunnen we zeggen! We zien dat de lasersensoren het zout goed meten. Meetverschillen zijn c.a. 2 centimeter en dat is acceptabel voor zoutniveau. Ook zien we dat de devices allemaal netjes de data doorsturen. Daar waar we met de ene provider slechter bereik hadden konden we simkaarten van andere providers inzetten en hebben we geen last van zogenoemde blackspots van één provider. Het systeem werkt via het mobiele data netwerk. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden maar die blijven relatief laag. De keuzeoverweging voor dit systeem t.o.v. WiFi is simpel.

Het is eenvoudig, veilig en het is een plug and play concept. Geen gedoe met WiFi, koppelingen, wachtwoorden, firewalls etc. Heb je mobiel bereik? Dan werkt Smart Soft ook.

Met de Smart Soft heb je geen risico dat je via slecht beveiligde apparaten je WiFi en internet netwerk word gehackt met alle gevolgen van dien.

Technisch goed werkende hardware is niets zonder goede software en daar zijn we nu druk mee bezig. We kunnen nu via het basis dashboard mailtjes laten sturen als het zout bijgevuld moet worden of als er een regeneratie probleem is. Dat is gaaf maar te weinig voor de hedendaagse gebruiker; die eist meer technologie. We zijn een platform aan het ontwikkelen waar de service verleende partijen -onze klanten- Smart Soft systemen kunnen zien en monitoren. Er komt hiervoor een online dashboard waar in één oogopslag te zien is welke systemen aandacht vereisen. Voor de monteur en eindgebruiker ontwikkelen we een smartphone applicatie. Voor de monteur om snel een device te kunnen registreren en activeren en voor de eindgebruiker om zijn waterontharder op gebruikers niveau te monitoren en onderhouden. Denk hierbij aan pushmeldingen bij te laag zoutniveau en een dashboard waarin de status in één oogopslag te zien is.

 • Generic placeholder image

  Unieke producten

  PRODUCTIE OP MAAT
 • Generic placeholder image

  Van prototype naar productie

  CUSTOM PRODUCTIE
 • Generic placeholder image

  Ruime kennis

  20 JAAR ERVARING
 • Generic placeholder image

  Wij ontzorgen

  MERK ONAFHANKELIJK
waterontharders

3 producten

waterontharders

Voor elke situatie hebben we een passende waterontharder. Zo niet, dan ontwerpen we er één voor u. Bekijk de mogelijkheden.

Meer informatie
descalers

3 producten

descalers

De moderne manier om kalkaanslag te voorkomen. Kalk wordt op nanoniveau aangepakt, met behoud van de waterkwaliteit.

Meer informatie
filtersystemen

3 producten

filtersystemen

Er zijn voor het filteren van drinkwater legio mogelijkheden. Nederlandse Water Fabriek helpt u met het systeem voor uw specifieke vraag.

Meer informatie

Kunt u het vinden? Is hét er niet? Dan maken we het toch!

KIES UIT ONZE STANDAARD NWF-LIJN OF MAAK SAMEN MET ÉÉN VAN ONZE ENGINEERS EEN PRODUCT OP MAAT. WIJ STOPPEN PAS ALS WE SAMEN HÉT EUREKA GEVOEL HEBBEN BEREIKT.

Vraag naar de mogelijkheden