Zonder innovatie geen toekomst

Innoveren maakt de toekomst

Nederlandse Water Fabriek lanceert nieuwe oplossingen tegen kalkaanslag!


Nederlandse Water Fabriek heeft een innovatief en slim product ontwikkeld. De waterontharder Smart Soft staat in verbinding met internet en geeft het ultieme gebruiksgemak. Hierdoor is de Smart Soft waterontharder van Nederlandse Water Fabriek een revolutionaire oplossing tegen kalkaanslag. Geen zout, geen spoelwater en toch geen kalkaanslag. Het kan allemaal met de Descaler van Nederlandse Water Fabriek.

Een waterontharder met internet

Nederlandse Water Fabriek is ervan overtuigd dat het ontharden van water beter, efficiënter en zuiniger kan. Bij het allernieuwste waterbehandelingsproduct is Nederlandse Water Fabriek een samenwerking aangegaan met KPN. Samen met KPN is een baanbrekende technologie ontwikkeld, die heeft geresulteerd in de Smart Soft waterontharder die verbonden is met het internet.

De werking van de Smart Soft waterontharder

Hoe de slimme waterontharder precies werkt? Door middel van de nieuwste KPN-technologie wordt het werkelijke zoutniveau van de waterontharder realtime gemeten. In combinatie met relevante data uit de waterontharder wordt de data in een online platform geanalyseerd. Dit levert een zorgeloos systeem voor de gebruiker. Wilt u meer informatie en technische details weten? Maak een afspraak met Nederlandse Water Fabriek en kom kijken.

Lancering van de Smart Soft Waterontharder

De slimme waterontharder is op woensdag 6 november 2019 officieel gelanceerd door Nederlandse Water Fabriek. De lancering vond plaats op Aquatech, dé internationale vakbeurs voor watertechnologie professionals. Op deze beurs bleek meteen veel interesse te zijn in het nieuwste waterbehandelingsproduct van Nederlandse Water Fabriek.

Wilt u meer informatie ontvangen over de Smart Soft van Nederlandse Water Fabriek? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

Neem direct contact op


 • Generic placeholder image

  Wij zijn de fabriek en bieden de

  BESTE PRIJS-KWALITEIT
 • Generic placeholder image

  Van prototype naar productie

  CUSTOM PRODUCTIE
 • Generic placeholder image

  Ruime kennis

  20 JAAR ERVARING
 • Generic placeholder image

  Technische support dichtbij

  ONDERSTEUNING
waterontharder-ionenwisseling

3 producten

waterontharder-ionenwisseling

Voor iedereen een passende waterontharder. Kies voor de standaard NWF-lijn of personaliseer deze met uw bedrijfskleur en logo. Echt een uniek design? Ontwerp sa…

Meer informatie
descalers

3 producten

descalers

De moderne manier om kalkaanslag te voorkomen. Kalk wordt op nanoniveau aangepakt, met behoud van de waterkwaliteit.

Meer informatie
filtersystemen

3 producten

filtersystemen

Er zijn voor het filteren van drinkwater legio mogelijkheden. Nederlandse Water Fabriek helpt u met het systeem voor uw specifieke vraag.

Meer informatie

Kunt u het vinden? Is hét er niet? Dan maken we het toch!

KIES UIT ONZE STANDAARD NWF-LIJN OF MAAK SAMEN MET ÉÉN VAN ONZE ENGINEERS EEN PRODUCT OP MAAT. WIJ STOPPEN PAS ALS WE SAMEN HÉT EUREKA GEVOEL HEBBEN BEREIKT.

Vraag naar de mogelijkheden