Uitgelicht Nieuws · 10 feb 2023

Slimme AI waterontharder

Hoe kunnen we de gebruikerservaring nog meer verbeteren? Waarom leveren wij als fabrikant nog steeds informatie gedrukt op bomen (lees papieren handleidingen) en raken eindgebruikers ze kwijt en gaan ze vervolgens zoeken op internet? Wanneer moet het zout bijgevuld worden en is onderhoud nodig? Kan of moet dat niet anders? Wij vinden van wel! Smart Water Treatment afgekort tot SWT is hierop ons antwoord.

Scan de QR code en krijg snel en eenvoudig toegang tot:

 • AI-onderhoud en zoutalarm
 • Digitale handleidingen en instelkaarten;
 • Veel gestelde vragen;
 • Hulp bij installatie;
 • Besteloptie voor onderhoudsproducten;
 • Service en Support tool.

Meer productinformatie en bestellen in de webshop: https://shop.nwfabriek.nl/

Wat is SWT?

Scan de QR-code en ervaar de slimste waterontharder van Nederland: De webapp geeft toegang tot digitale handleidingen, instelkaarten, veel gestelde vragen, hulp bij installatie, besteloptie voor regeneratiezout en onderhoudsproducten en een service en support tool. Het AI-onderhoud systeem is dé kers op de taart

 

Dat is slim!  Een AI-zoutalarm.

Zout bijvullen is iets wat eens in de drie tot zes maanden moet gebeuren. Wij snappen dat dit lastig te onthouden is en hebben daar een simpele oplossing voor. Geen dure sensoren en systemen gekoppeld aan wifi met vaak allerlei werkings- en veiligheidsissues, geen dure abonnementen. Standaard gratis bij een NWF-waterontharder.

Het AI-algoritme (Artificial Intelligence) berekent op basis van waterontharder- en gebruikersdata wanneer het zout bijgevuld moet worden en wanneer onderhoud nodig is. Een onderhoudsabonnement is overbodig.   

Het NWF AI-zoutalarm berekend op basis van systeem- en gebruikersgegevens wanneer u het zout bij moet vullen. U krijgt een mailtje, of een melding inde webapp. Na de eerste melding heeft u nog voldoende tijd om zout te bestellen. De volgende melding geeft aan dat het tijd is om bij te vullen.

Service en support

U heeft de handleiding doorgenomen, de veel gestelde vragen geraadpleegd, maar komt er zelf niet uit? Geen probleem, wij helpen u verder. Mocht er iemand naar uw waterontharder toe moeten dan regelen wij dat met partners uit uw regio. Dat zijn minder kilometers, minder Co2 uitstoot en dat is beter voor iedereen. Meld uw servicevraag eenvoudig via de service en support tool in de app en wij regelen het!  

Professional en benieuwd naar de personalisatie mogelijkheden? Neem contact met ons op via de contactpagina. 

Meer productinformatie en bestellen in de webshop: https://shop.nwfabriek.nl/

 • Generic placeholder image

  Wij zijn de fabriek en bieden de

  BESTE PRIJS-KWALITEIT
 • Generic placeholder image

  Van prototype naar productie

  CUSTOM PRODUCTIE
 • Generic placeholder image

  Ruime kennis

  20 JAAR ERVARING
 • Generic placeholder image

  Technische support dichtbij

  ONDERSTEUNING
waterontharder-ionenwisseling

3 producten

waterontharder-ionenwisseling

Voor iedereen een passende waterontharder. Kies voor de standaard NWF-lijn of personaliseer deze met uw bedrijfskleur en logo. Echt een uniek design? Ontwerp sa…

Meer informatie
descalers

3 producten

descalers

De moderne manier om kalkaanslag te voorkomen. Kalk wordt op nanoniveau aangepakt, met behoud van de waterkwaliteit.

Meer informatie
filtersystemen

3 producten

filtersystemen

Er zijn voor het filteren van drinkwater legio mogelijkheden. Nederlandse Water Fabriek helpt u met het systeem voor uw specifieke vraag.

Meer informatie

Kunt u het vinden? Is hét er niet? Dan maken we het toch!

KIES UIT ONZE STANDAARD NWF-LIJN OF MAAK SAMEN MET ÉÉN VAN ONZE ENGINEERS EEN PRODUCT OP MAAT. WIJ STOPPEN PAS ALS WE SAMEN HÉT EUREKA GEVOEL HEBBEN BEREIKT.

Vraag naar de mogelijkheden