Nieuws · 22 mei 2023

Fabriek, installateur, klant wel zo interessant

Wij zijn dé enige echte Nederlandse Water Fabriek en maken Nederlandse waterontharders, waterfilters en andere waterbehandelingssystemen. Onze keten is kort en daarom zijn onze prijzen scherp.

We kijken met een duurzaam oog naar de herkomst van onze grondstoffen en halen het liefst alles uit de buurt. Is het niet in de buurt? Dan kiezen we voor duurzame en efficiënte transport oplossingen. Van alle onderdelen die we zelf maken, laten maken en inkopen, maken wij in Woerden echte Nederlandse waterontharders.

Met busjes het hele land doorrijden om waterontharders te installeren? Dat past niet in een duurzame keten vinden wij. Vakbekwame installateurs zitten door het hele land. Wij produceren en leveren aan de installateur en die installeert bij de klant. Dat is voor jouw portemonnee en voor onze planeet wel zo interessant.

Particulier en opzoek naar een Nederlandse waterontharder voor een zachte prijs? Wij brengen je graag in contact met één van onze dealers. Kijk op onze dealerpagina voor een dealer bij jou in de buurt.

DEALERPAGINA   

 

Professional en opzoek naar een Nederlandse partner op gebied van waterbehandeling? Wij staan voor je klaar! Tijdens één van onze trainingen geven wij je de kennis om aan de slag te gaan met waterontharders. Neem graag contact met ons op. CONTACPAGINA   

…LEES MEER OVER ONZE TRAININGEN   

 • Generic placeholder image

  Wij zijn de fabriek en bieden de

  BESTE PRIJS-KWALITEIT
 • Generic placeholder image

  Van prototype naar productie

  CUSTOM PRODUCTIE
 • Generic placeholder image

  Ruime kennis

  20 JAAR ERVARING
 • Generic placeholder image

  Technische support dichtbij

  ONDERSTEUNING
waterontharder-ionenwisseling

3 producten

waterontharder-ionenwisseling

Voor iedereen een passende waterontharder. Kies voor de standaard NWF-lijn of personaliseer deze met uw bedrijfskleur en logo. Echt een uniek design? Ontwerp sa…

Meer informatie
descalers

3 producten

descalers

De moderne manier om kalkaanslag te voorkomen. Kalk wordt op nanoniveau aangepakt, met behoud van de waterkwaliteit.

Meer informatie
filtersystemen

3 producten

filtersystemen

Er zijn voor het filteren van drinkwater legio mogelijkheden. Nederlandse Water Fabriek helpt u met het systeem voor uw specifieke vraag.

Meer informatie

Kunt u het vinden? Is hét er niet? Dan maken we het toch!

KIES UIT ONZE STANDAARD NWF-LIJN OF MAAK SAMEN MET ÉÉN VAN ONZE ENGINEERS EEN PRODUCT OP MAAT. WIJ STOPPEN PAS ALS WE SAMEN HÉT EUREKA GEVOEL HEBBEN BEREIKT.

Vraag naar de mogelijkheden